Megmondom

Van véleményem

Friss topikok

  • yuppirichy: röviden, tömören :) - http:/yuppi.hu (2011.12.16. 14:16) Matolcsy György
  • Bockó: @Drout: Ah, nem vettem észre a poszt elején, bocsi :) Nekem hancuval esett meg egy hasonló sztori... (2011.04.22. 20:23) Ezt a Frostshocknak (már megint)
  • Doberdo: Nincs ebben a lázári nyilatkozatban semmi új. Ha úgy vesszük ezek a politikusok a fidesznek hála a... (2011.03.27. 17:31) Lázár János
  • tarsolya: Drout, itt én voltam a hibás, mivel a többiek egyáltalán nem értenek hozzá és összevissza beszélte... (2009.06.30. 15:23) Ez szégyen Blackravens!
  • rixbee: Mélyen igaz. Robiék pont arról beszélnek amiről mi is a barátaimmal, egymás között. És kb. pont úg... (2008.02.12. 19:05) Szélsőközép

Szélsőközép

2008.02.11. 22:27 | Drout | 1 komment

Idézetek:
Végtelenül sajnálom, hogy megszűnik ez a műsor, mely végre egy izgalmas gondolatébresztgető üde színfolt volt a nagy langyos magyar médiaposvány közepette. Különösen bánt a dolog azért is ,mert számomra a Café volt az egyik hallgatható rádió. Ezek után viszont biztosan büntetni fogom a magam egyszerű eszközével. Nem hallgatom tovább!
"van barátod"- volt, de csalódtam benne.

 

Üdv !
Az után kezdődött a lejtmenet mikor ez a rádió még EstFm néven futott és financiális okokból új rádió lett belőle, röhécselő szerencsétlen ám trendi műsorvezetőkkel. Most lett volna lehetőség egy kis színvonal emelésre, de nem kellett. Hát így vagyok én is ezzel az adóval... nem kell... továbbtekerek.
Az első néhány napban kifejezetten gyűlöltem, most meg bizony hiányzik... Hogy van ez?
végre volt vmi műsor, amiért érdemes volt bekapcsolni a rádiót. sajnálom, hogy elvettétek tőlem az érzést, hogy van magyarországon rádiózás.
egy volt barátotok
Csak ezért a műsorért halgattam a rádiót, a többi műsor trágya.
Soha többet radiócafé, reggel már át is programozom a rádióm.
hát...mit is mondjak.

végre újra elkezdődött valami, egy hónapja, ami megint arra késztetett, hogy újra hallgassam a rádiót. most természetesen megszűnt, nem is ért váratlanul a dolog.
ez az ország még nincs felkészülve erre, majd talán egyszer...talán.
a hirdetőknek megasztárok kellenek, nekem nem.
tekerek egyet

Nem értem továbbra sem miért kellett megszüntetni, miért lett gyáva szervilis a RadioCafe. Eddig azzal tűnt ki a többi közül, hogy mert különc lenni. Ezzel a döntéssel csak besimul a többi ótvar kommersz rádió közé.

A bejegyzés trackback címe:

https://drout.blog.hu/api/trackback/id/tr81335659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rixbee 2008.02.12. 19:05:00

Mélyen igaz. Robiék pont arról beszélnek amiről mi is a barátaimmal, egymás között. És kb. pont úgy.
A Café meg jónéhány törzshallgatót veszít ezzel. Gratu!
süti beállítások módosítása